Huraa, isot pojat!

Elämä ei ole pelkkää eloonjäämistaistelua. Välillä juhlitaan elämää ja niin on tehty Mallinkaisilla kahteen otteeseen tänä keväänä. Nipa täytti 18 vuotta ja heti perään Pasi täräytti tauluun huikeat 27 kierrosta Auringon ympäri!. Onni-poikakin saa pian kakkua, saavuttaessaan isoihin poikiin verraten ”vain” 9 vuotta. Kevät junnaa hitaasti eteenpäin ja vaikka lunta ja räntää sataa välillä vaakatasossa naamaan, niin maa puskee itsevarmana vehreyttä pintaan. Ryhmässä käy positiivinen kuhina. Toimintaa on suureksi yhteiseksi iloksi maanantaista perjantaihin, eikä syksyn ammottava ihmistyhjiö ole enää kuin pelkkä haalea muisto. En harmikseni ole päässyt tutustumaan edes kaikkiin, mutta omillekin päiville on ilmestynyt uusia, melenkiintoisia tyyppejä. Edelleenkin voi vain ihastella ja ihmetellä miten ryhmän yhteishenki on niin hyvä ja positiivinen. Jeps. Näillä on hyvä mennä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *