Eläimet

Kotieläintilalta löytyy monenlaisia eläimiä, jokainen täysin oma persoonansa. Monet näistä eläimistä on pelastettu, että he saisivat elää vanhuuden päivänsä mukavasti. Alta löytyy tarkemmin tällä hetkellä tilalla asuvista eläimistä.

In English: There are plenty of different animals here, each comes with their own unique personality. Several animals here have been rescued to live off rest of their lives in comfort while providing company and therapy to people visiting and working. Below you can find pictures and more in depth descriptions in finnish of the ones currently living here.

Nipa / Niilo / Stormingen

Nipa on syntyperäinen ruotsalainen ja entinen ravihevonen. Hän saapui Suomeen 2012 ja vuodesta 2014 hän on kuulunut tilan terapiahevosiin. Luonteeltaan Niilo on hellä, sovinnollinen ja herkkä lukemaan ihmisiä. Toisinaan hän saattaa olla myös hieman ylidramaattinen, lähinnä omien pelkojensa suhteen.

Onni / Random Hero

Onni saapui tilalle joulukuussa 2019. Häntä koulutetaan parhaillaan ja opinnot ovat hyvin käynnissä. Onnilla on vielä paljon opittavaa ennen kuin se saa terapiahevosen tittelin. Luonteeltaan Onni on leikkisä ja huumorintajuinen ja hän kertoo tilan parhaat vitsit.

Pulla

Keisari Pulla on adoptoitu tilalle kerrostaloasunnosta. Pullalle tämä on kolmas koti hänen elämänsä varrella. Pulla tuntee oman arvonsa hyvin ja rakastaa leikkimistä ja saalistamista. Hän on tilan sosiaalinen temppumestari. Pulla myös saattaa adoptoida sinut omakseen ja kiitokseksi sinä saat sylikaverin.

Taneli Kanelipulla

Taneli saapui joukkoon Pullan toveriksi. Hän on hyvin tarkka turkistaan ja hän nauttii ollessaan huomion keskipisteessä. Tane onkin oikea linssilude ja hänellä on selkeästi poseeraaminen veressä!

Manta Manteli

Manta saapui kotiin vuoden 2022 Ystävänpäivänä. Manta on oikea rasavilli ja on aina miettimässä mitä tekemistä keksisi seuraavaksi. Manta on myös talon paras kärpästen saalistaja.

Maisa Maitoparta

Maisa on laumasta nuorin ja Mantan sisar. Maisa on todella ihmisrakas ja rakastaa köllötellä kaikkien sylissä. Niin ja Maisan mielestä kinkkua pitäisi olla tarjolla aina.

Hermanni

Vanha herra Hermanni on suomenlapinkoira, joka on toiminut terapiaeläimenä jo pennusta lähtien. Hän on ryhmän pitkäaikaisin työntekijä, luonteeltaan sosiaalinen ja kiltti -kaikkien kaveri. Päivänsä Hermanni viettää makoillen ja käyskennellen pihalla ystäviään tervehtien. Hermanni rakastaa rapsuttelua ja herkkuja, etenkin juustoa!

Ankat

Sisu on lapsena tilalle tullut sinisorsa jonka keisari Pulla toi mukanaan. Kavereinaan hänelle tuotiin Seppo ja Sini ankat. Pari ankkaa ovat Sepon ja Sinin lapsia, jotka sijaisäiti Sisu on itse hautunut ja kasvattanut.

Aamos ja Amir

Kilit Aamos ja Amir liittyivät joukkoihin syyskuussa 2022. Pikkuruiset olivat saaneet niin sanotusti vapaan kasvatuksen syntymäkodissaan, eivätkä nämä olleet tottuneet pysymään aitauksessaan mikä tuli selväksi heti kun kaksikko saapui tilalle. Vinkki, heitä voisi kutsua jopa karkausmestareiksi. He rakastavat ihmisiä ja odottelevat joka päivä ryhmän saapumista töihin.

Nala ja Nikita

Possusisarukset ovat tilan omia kasvatteja. Yhteiselo sujuu välillä hyvin, nukkuen selät vastakkain, tai sitten kiljuen ja kinastellen herkkupaloista . Nikita on sisaruksista sosiaalisempi, Nala on ennakkoluuloisempi ja kimeä-äänisempi. Tyttöjen päivät koostuvat syömisestä, ulkoilemisesta ja nukkumisesta. Molempien sisäinen kello käy tarkasti päivän rytmin tahdissa.

Torsti

Torsti on vuonna 2020 pelastettu uros pupu. Torsti on sekoitepupu ja syntynyt todennäköisesti vuonna 2019. Aikaisemmin Torsti on elänyt yhdessä possusisaruksien kanssa, kunnes alkoi kiusaamaan näitä ja eleleekin tänä päivänä tyytyväisenä yksikseen. Torstista parasta on kun kesällä pääse valjaissa juoksentelemaan ulos.

Pauli-Antero / Turpeinen

Herrasmies Pauli ja hänen kanansa Olga ja Kultakutri. Kaunotar, Kamomilla, Kardemumma, tuleva kukko Kaarle Kustaa Kultatuisku ovat tämän kevään 2023 uusia tipuja.

Alvari Fredrikson

Alvarin kanalauma muodostuu kanoista Lempi Laulavainen, Saimi, Orvokki, Helmi.

Vierailevat tähdet

Isla

Isla käy tilalla asiakkaan mukana ilahduttamassa kaikkien päivää hänen iloisella touhottamisellaan. Isla on puhdasrotuinen kultainennoutaja ja harrastaa paljon omistajansa kanssa.

Rommi Rusina

Rommi on Mantan ja Maisan veli. Hän käy asiakkaan mukana tilalla moikkaamassa kissakavereitaan. Rommi tykkää seurailla mitä on tekeillä ja keksii jekkuja millä saisi viivästettyä kotiin lähtöä edes hetkeksi.